Nieuwe header voor Spanje.blog.nl. Kies je mee?

Spanje.blog.nl kan wel een nieuwe header gebruiken, zo vindt de redactie. We kozen voor de gezellige tegeltjes uit het wereldberoemde Alhambra in Granada en ontwierpen deze drie mogelijkheden. Welke vinden jullie het mooist?

Lees ook:Nieuwe header voor Spanje.blog.nl
Lees ook:Trein verbindt Granada met rest van Alhambra
Lees ook:Patio de los Leones in het Alhambra gaat weer open
Lees ook:Washinton Irvings kamer in het Alhambra geopend voor publiek
Lees ook:Michelle Obama in Granada

14 reacties op “Nieuwe header voor Spanje.blog.nl. Kies je mee?

 1. Mirka Ridder

  De eerste/bovenste vind ik het meest Spaans, ook de kleuren spreken meer aan dan de andere twee. Bovendien komen de witte letters hierbij iets meer naar voren. Succes!

    /   Beantwoorden  / 
 2. marije

  de tweede!! ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Herna

  De eerste vind ik het het mooist, alhoewel ik de header die er nu is beter bij de blog passen. De tegels komen uit 1 stad, de header van nu is een mix van Spanje. Dat vind ik beter passen bij een Spanje blog.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Ed de Hoogd

  Met stip op een” de eerste optie”
  Mooie kleuren en duidelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Franswa

  Waarom iets veranderen dat goed is?
  De huidige header vind ik VEEL beter dan de drie nieuwe samen.
  In plaats van de Alhambra tegeltjes zou je ook gewoon effen blauw kunnen kiezen; de kleur van het water van de Middellandse zee. Nog beroemder dan het Alhambra.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Annebeth Vis

  Bedankt voor jullie input! Leuk om te horen dat mensen de huidige banner ook leuk vinden, de redactie wil echter graag iets nieuws met een meer eigentijdse uitstraling. Gelukkig vinden de meesten de Alhambra-tegeltjes ook sfeervol. Deze week wordt bekend welke banner het gaat halen!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Barbara de Swaan

  Hoi Annebeth, ook ik vind de eerste de mooiste en ook al is de huidige mooi, ik ben voor verandering! Succes met het tellen van de stemmen!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Bart Hubert

  Meer eigentijdse uitstraling? De huidige banner is tijdloos en past bij een volwassen ogende blog, ook anno 2012. De blog moet immers ook nieuwe lezers blijven trekken. Maar als de redactie toch naar een speelser uiterlijk wil(wat ik jammer zou vinden): optie 1.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Frank bikker

  Ik vind ze alle 3 even flets. Komt misschien door de witte letters. Ik zou zeggen. Ga daar eens mee experimenteren.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Bart Hubert

  Sorry, wat ik nu ineens zie, was mij niet eerder opgevallen: een heuse scheidingslijn links van het midden in optie 2 en 3. Dat mag natuurlijk helemaal niet in een zelfde ontwerp. Weg professionaliteit. Ik wil er nogmaals op wijzen dat het idee erg leuk is voor vaste lezers zoals wij, maar een nieuwe bezoeker van de site haalt er echt geen tegeltjes van het Alhambra uit. Laatste poging mijnerzijds, moderniseer dan een typische Spanje uitstraling. Als de redactie bij deze headers blijft, vallen technisch gezien 2 en 3 zo al zo af, dus blijft toch nummer 1.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Annebeth Vis

  De scheidingslijn kan vanzelfsprekend worden verwijderd! En ja, wij vinden het ontwerp van nu, toch wat afgezaagder. Die Moorse tegeltjes vinden we mooi. Aan de inhoud van de blog zal natuurlijk niets veranderen, dus we hopen dat we bezoekers blijven trekken!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Herna

  Ik denk dat jullie geen bezoekers gaan missen nu de “tegeltjes”komen. Het gaat om het bericht uiteindelijk. Ik kijk wel over de tegeltjes heen!

    /   Beantwoorden  / 
 13. Bart Hubert

  Natuurlijk blijven jullie bezoekers trekken,die weten dan immers niet beter. Misschien heb ik er wel een ouderwetse kijk op. Niets van aantrekken Annebeth. Ging immers meer om wel of niet veranderen en om welke keuze en die blijft wat mij betreft de bovenste. Succes verder. Ik ben benieuwd welke het gaat worden. Ook met een nieuwe header blijft er een link naar deze blog op onze website staan. Veel te trots op jullie blog met al die originele nieuwtjes.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Annebeth Vis

  Gracias Herna en Bart!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.