Spanjeborrel op 21 mei

Op woensdag 21 mei wordt er opnieuw een Spanjeborrel georganiseerd door Business Club Spanje. Tijdens de borrel kunnen Spanjeliefhebbers en degenen die op zakelijk vlak interesse hebben in Spanje, elkaar ontmoeten om bestaande relaties te versterken of om nieuwe interessante contacten te leggen. De borrel begint om 18.00 uur en vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de Regio Business Dagen. Hier kun je je registreren voor gratis toegangskaarten tot de beurs en de Spanjeborrel.

Lees ook:Spanjeborrel op 26 november
Lees ook:Spanjeborrel op 11 september in Houten
Lees ook:25 maart: Spanjeborrel in Utrecht
Lees ook:16 april: derde Spanjeborrel in Utrecht
Lees ook:Vakantiebeurs in Valencia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.