Festival voor wielrenners in Girona en omgeving

Girona Gran Fondo 2014 from Marc Cerdan on Vimeo.

Wist je dat de stad Girona in het noorden van de regio Catalonië een perfecte uitvalbasis is voor wielrenners? Een groot aantal professionele fietsers komt hier regelmatig trainen, maar ook Catalaanse liefhebbers van de sport weten de omgeving van Girona wel te vinden. Dit jaar wordt voor het eerst het festival Girona Gran Fondo georganiseerd, een initiatief van de Club Ciclista Bike Breaks en het Girona Cycle Centre, waar ook de gemeente Girona bij betrokken is. Van 16 tot en met 22 juni staan Girona en omgeving in het teken van de wielersport en naast een aantal bijzondere ritten worden er ook andere evenementen georganiseerd, warbij gezelligheid centraal staat, zoals de pre-Fondo-party en de barbecue. Het festival is niet alleen geschikt voor geavanceerde wielrenners, maar ook voor beginners, want er worden dagelijks ritten georganiseerd voor verschillende niveaus.

 

Lees ook:Muziekfestival op de Canarische Eilanden
Lees ook:Het Lowlands van Spanje
Lees ook:Betalen voor het tomatenfestival van Buñol
Lees ook:Spaanse klanken tijdens Festival Mundial
Lees ook:Angstaanjagend overnachten met Halloween

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.