Estrella Morente treedt op in Nederland

Estrella Morente, een van Spanjes grootste flamencozangeressen, geeft op 3, 5 en 6 april optredens in Nederland, waarbij zij haar nieuwe album ‘Autorretrato’ ten gehore brengt. ‘Autorretrato’ bestaat uit vijftien tracks, allemaal een combinatie van traditionele flamenco en andere muziekgenres. Een aangename afwisseling van verschillende flamenco muziekstijlen zoals pregones, oude sevillanas en bulerías met een habanera door Carlos Cano, én Caribische ritmes en een requiem. Estrella werkte op dit album samen met prestigieuze artiesten als Paco de Lucía, Tomatito, Juan Carmona, Pat Metheny en Michael Nyman. Onder leiding van Isidro Sanlúcar, die het album vervolmaakte na de dood van Enrique Morente, de vader van Estrella.

Donderdag 3 april 2014 | 20.15 uur | Muziekgebouw Eindhoven
Zaterdag 5 april 2014 | 20.00 uur | Koninklijk Theater Carré Amsterdam
Zondag 6 april 2014 | 15.30 uur matinee | Dr Anton Philipszaal Den Haag

Lees ook:Tomatito geeft twee concerten in Nederland
Lees ook:Flamencozangeres Estrella Morente treedt op in Nederland
Lees ook:Optreden Ana Morales in Amsterdam
Lees ook:Postuum album Paco de Lucía verschenen in Spanje
Lees ook:Flamenco met Duquende in Tropentheater Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.