Expo Spaanse ontwerper Cristóbal Balenciaga

In het Kostuummuseum in Madrid, het Museo del Traje, is momenteel een expositie te zien die is gewijd aan de mode van de Spaanse ontwerper Cristóbal Balenciaga en die zijn creaties toont via de foto’s van een van zijn modellen, gemaakt door Manuel Outumuro. De expositie bestaat uit een zestigtal foto’s gemaakt tussen 1935 en 1968. De tentoonstelling geeft een goed overzicht van Balenciaga’s werk. De expositie is nog tot en met 16 september te bezichtigen.

Lees ook:Edward Hopper in het Thyssen-Bornemisza
Lees ook:Expo: Matisse in Madrid
Lees ook:Verleid door kunst in Madrid
Lees ook:Expo: Prince/Picasso in Málaga
Lees ook:Fotohoppen in Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.