Terug naar de middeleeuwen op Ibiza

Het feesteiland Ibiza staat het komende weekend in het teken van de middeleeuwen. Ibiza-stad, ook bekend onder de naam Eiveissa, viert ieder jaar het middeleeuwse straatfeest om te herdenken dat het historische centrum tot Werelderfgoed werd benoemd. Gedurende drie dagen veranderen de straten weer in middeleeuwse stegen en kunnen bezoekers naar hartelust typische gerechten proeven, middeleeuws getinte waren kopen en genieten van straattheater, muziek en tal van andere activiteiten. Dit jaar vindt het feest plaats op 11, 12 en 13 mei.

Lees ook:Terug naar de middeleeuwen in Hita
Lees ook:Europa in de wereld in Madrid
Lees ook:Data Feria de Abril in Sevilla bekend
Lees ook:Stadsfeest in Barcelona
Lees ook:Inktvis in Galicië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.