Expo: Van Brueghel tot Gauguin

Het Carmen Thyssen Museum in Malaga presenteert een spannende reis door de landschapsschilderkunst uit de zeventiende eeuw tot tiende eeuw. De expositie wil de representatie van de natuur als paradijs vanuit een dichterlijke invalshoek analyseren. Er zijn ongeveer veertig verschillende werken te bezichtigen van kunstenaars zoals Jan Brueghel de Oude, er is speciale aandacht voor Amerikaanse landschapsschilders uit de negentiende eeuw als Martin Johnson en natuurlijk komen de grote meesters als Pierre-Auguste Renoir, Paul Gauguin en Camille Pissarro ook voorbij. De expositie is nog tot en met 7 oktober te bezoeken.

Lees ook:Lichtinterval in het Guggenheim in Bilbao
Lees ook:De Europese poster in Picassomuseum Málaga
Lees ook:EXPO: Antonio López breekt bezoekersaantal Thyssen Museum
Lees ook:Een Nederlands landschap in Madrid
Lees ook:Heel Spanje vertrouwt op ‘Pulpo Paul’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.