Lijk jij toevallig op Ernest Hemingway?

No soy Hemingway…. Als je dit liedje van Blof van harte mee kunt zingen en ook niet het gevoel hebt dat je uiterlijk ook maar een béétje op de wereldberoemde Amerikaanse schrijver Ernest Miller Hemingway (1899 –1961) lijkt, dan is dit bericht niet voor jou bedoeld. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het laatste bezoek van Hemingway aan het San Fermín festival in Pamplona, heeft de deelregering van Navarra een wedstrijd uitgeschreven voor Hemingway dubbelgangers: I Concurso International de doblese e imitadores de Ernest Hemingway. Denk je op de schrijver te lijken, dan kun je aan de wedstrijd deelnemen. De hoofdprijs is een geldbedrag. Een van de voorwaarden is wel dat je naar het festival in Pamplona afreist om je gezicht te laten zien.

Lees ook:Hoe Spaans ben jij?
Lees ook:Jij bent de volgende!
Lees ook:Hoe goed ken jij Spanje?
Lees ook:Ben jij afgelopen jaar stout geweest?
Lees ook:Hoeveel vallende sterren heb jij gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.