Kindvriendelijke campings in Spanje

dsc01816_20130923105820577

Kamperen in Spanje

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat er volop vakanties geboekt gaan worden, ook door jou! Wat wordt het dit jaar? Een zonnige vakantie in Spanje? Het is een ideaal land om te kunnen verblijven op de camping. Bijvoorbeeld langs de kust. Maar ook in het binnenland zijn er voldoende campings te vinden waar jij je kunt vermaken. Hier volgt een overzicht van een aantal kindvriendelijke campings in Spanje. Deze kunnen je helpen de perfecte vakantie te boeken!

Delfin Verde

Camping El Delfin

Verde Camping El Delfin Verde is een echte aanrader voor een kindvriendelijke camping. Het zwembad van deze camping is bijvoorbeeld aangelegd in de vorm van een dolfijn. Alleen dat al maakt het aantrekkelijk om hier een vakantie te boeken. De camping ligt in de Costa Brava, een mooie kuststreek in Spanje. Zowel voor jongere als oudere kinderen is er genoeg te ondernemen op deze camping. Er is een animatieteam en er zijn voldoende mogelijkheden voor spel en avontuur.

Camping Castell MontgriCastell Montgri

Ook Camping Castell Montgri ligt in de Costa Brava en is voorzien van verschillende zwembaden met glijbanen. Ideaal voor je kinderen om te kunnen ontspannen! Er zijn 3 bars te vinden op deze camping. Je kunt hier uitstekend een drankje doen. Ook voor de oudere kinderen zijn er volop leuke activiteiten te ondernemen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld deelnemen aan de tienerdisco. Er zijn volop waterparken in de regio aanwezig voor een leuk dagje uit!

Playa MontroigCamping Playa Montroig

Camping Playa Montroig scoort hoog onder campinggasten en dat is niet voor niets. Er zijn prachtige tropische zwembaden en tuinen te vinden. Ook vind je er een sfeer restaurant met uitzicht over zee. Hoe magnifiek wil je het hebben? Er zijn 6 glijbanen te vinden in het zwembad en voor de allerkleinsten is er een peuterbad. Er is voldoende animatie aanwezig voor oudere en jongere kinderen!

Camping TreumalCamping Treumal

Camping Treumal is een camping die ligt aan een baai en beschikt over een groot privéstrand. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het zwembad en er is volop ruimte om mee te kunnen doen aan verschillende spelletjes. Oudere kinderen kunnen prima mee doen aan een volleybal- of voetbaltoernooi. Een minidisco en karaoke avond behoren ook tot de mogelijkheden op deze camping. Dat belooft een ontzettend plezierige vakantie te worden voor jou en de kinderen. De perfecte vakantie voor het hele gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.